Industrieel reiniger

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam en omstreken zoeken wij industrieel reinigers:

Als Industrieel Reiniger heb je een belangrijke en onmisbare rol binnen de industrie. Jij zorgt er voor dat verschillende fabrieken schoon en veilig kunnen blijven draaien. Je verwijdert afval, reinigt machines en installaties, en werkt soms mee in de productie. 

Je herkent complexiteit van het reinigingsproces. Je werkt met vaste stoffen en vloeistoffen waarbij je ook met gevaarlijke stoffen te maken krijgt. Je werkt zorgvuldig, weet welke procedures en voorschriften hier belangrijk zijn. Ook voer je ondersteunende taken uit bij onderhoudswerkzaamheden volgens richtlijnen voor je eigen veiligheid, die van anderen en het milieu. Zo is geen dag het zelfde en zie je direct resultaat van je inspanningen.

Fysiek werk is geen probleem voor jou. Verder herken je jezelf in de volgende eisen:

  • In het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Ochtendmens en bereid tot wisselende werktijden incl. overwerk
  • Woonachtig in (regio) Rotterdam
  • Rijbewijs B (pre)
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Ook bereid om in het buitenland te werken

Solliciteer

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.