Wie zijn wij

European Crew Services is een jong en modern bedrijf, bestaande uit een team dat gezien hun jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling, een flexibele & betrouwbare partner is voor het werven van technisch- en industrieel personeel, zoals:
• Industrieel reinigers/cleaners
• Hogedrukspuiters (SIR)
• Pijpfitters
• Flensmonteurs
• Gecertificeerde lassers

Omdat arbeidsbemiddeling altijd moet aansluiten op uw wensen, kent European Crew Services een veelzijdige dienstverlening.
• Uitzenden
• Detacheren
• Werving & Selectie
• Payrolling
• EU Services

Zo kunnen we in uw totale personeelsbehoefte voorzien. 

Onze CREW onderstreept waar wij voor staan, u kunt op ons bouwen. Wij zijn nuchter, doortastend en steken graag onze handen uit de mouwen.
European Crew Services is een bedrijf van praktische oplossingen, “Bouwen met elkaar, bouwen op elkaar,” is daarom ons motto.
We vertellen u graag wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen. Wilt u ons daadwerkelijk leren kennen? Wij maken graag een afspraak!

Uitzenden via European Crew Services
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of een turn-around, is de behoefte aan flexibel personeel groot. Het inlenen van flexkrachten op uitzendbasis brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. Flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en het vermijden van risico’s.
European Crew Services heeft een CREW, bestaande uit medewerkers die wij kennen, die regelmatig voor ons werken en waarvan we weten dat ze een waardevolle aanvulling kunnen zijn voor uw organisatie. Door onze contacten kunnen wij direct gehoor geven aan uw personeelsvraag en zorgen wij ervoor dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn.

Detacheren via European Crew Services
Als ondernemer wilt u alert kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en veranderingen in uw organisatie. Veranderingen als een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker bijvoorbeeld. U wilt er zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen. Toch is het aanbieden van een vast contract voor uw organisatie niet rendabel.
Werken met detacheringsmedewerkers is dan de ideale oplossing. U combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Bij een detacheringscontract is European Crew Services formeel gezien de werkgever: wij lenen de flexkracht voor langere tijd aan u uit. Dit biedt u het voordeel van een ‘vaste’, betrokken medewerker. De nadelen van een vast dienstverband, zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn onze verantwoordelijkheid.

Werving & selectie via European Crew Services
Verzorgt European Crew Services de werving en selectie, dan durven we best te beweren dat wij kandidaten net zo zorgvuldig screenen en evalueren als u. Zo zijn wij in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat. Mede door onze jarenlange ervaring, beschikt European Crew Services over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers. Hieruit hebben we een speciale selectie gemaakt van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in het zogenaamde ‘doen-werk’, kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling kunnen zijn voor uw organisatie.

Payrolling via European Crew Services
Wanneer u de juiste kandidaat gevonden heeft, maar niet de administratieve handelingen en werkgeversrisico’s wilt dragen die een extra medewerker op de loonlijst met zich meebrengt, biedt European Crew Services uitkomst door op te treden als werkgever. Op grond van uw wensen, stellen wij een payrollpakket samen.
Payrolling betekent groot gemak tegen lage kosten. U heeft geen omkijken naar financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Omdat u de kandidaat zelf werft, kunnen wij u een scherp tarief aanbieden. Een ander voordeel is dat payrolling geen afbreuk doet aan de betrokkenheid. U onderhoudt namelijk zelf alle contacten met de medewerker.

EU-services via European Crew Services
European Crew Services kan haar opdrachtgevers ook van buitenlandse flexkrachten (o.a. Duitsers) voorzien. Deze buitenlandse medewerkers zijn in Nederland zeer gewenste arbeidskrachten. Niet vreemd! Want het zijn medewerkers met een goede instelling, hoge arbeidsproductiviteit en betrouwbaarheid. European Crew Services heeft onder deze werknemers een sterk imago en een breed netwerk. Zo bent u zeker van betrokken medewerkers!